SPONSORS
Met ruim 500 loyale deelnemers vormt Congres Podiumkunsten een gewild podium voor bedrijven. Een sponsorship geeft uw bedrijf de mogelijkheid om uw zichtbaarheid te vergroten, imago en naamsbekendheid te versterken, de band met relaties te verdiepen en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Steelt uw bedrijf dit jaar de show? 

SPONSORBROCHURE
Lees in de brochure over de verschillende sponsorpakketten. 

PARADEPLAZA
Het Paradeplaza is dé centrale ontmoetingsplek van het congres waar bedrijven hun producten of services presenteren in stands. Op de programma pagina's van maandag en dinsdag vindt u een overzicht van alle stands. 

Let op: het is tot en met maandag 8 mei 2017 mogelijk om een stand op het Paradeplaza aan te vragen. Ná deze datum kan de aanvraag alleen doorgaan in overleg met Anne Harinck (zie gegevens hieronder).

GEINTERESSEERD?
Neem dan contact op met Anne Harinck van SPITZ congres en event: anne@spitz.nu of 070 360 97 94.  We gaan graag met u in gesprek om samen tot een win-win sponsorship te komen.
 SPONSORS VAN CONGRES PODIUMKUNSTEN 2017


 

   
   
Afbeeldingsresultaat voor DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea
   
   
   
   
   
 

SponsorsCongrespodiumkunsten @Congrespk 13 Jun
RT @theaterkrant: Theaternieuws: Vier theaternominaties voor Amsterdamprijs voor de Kunst https://t.co/c5mnqIjHA5
Congrespodiumkunsten @Congrespk 1 Jun
RT @FCP_: Spetterende aftrap op Utrecht CS @NS_online #iktoon met @MetropoleOrkest . Hoor ze spelen en zingen higher & higher @knmo_nl #cul…
Congrespodiumkunsten @Congrespk 31 May
In @opiumrtv worden zo de nominaties voor de toneelprijzen Louis d’Or, Theo d’Or, Colombina en Arlecchino bekend gemaakt! @VSCD1 @NPORadio4